Skip to main content

Experiències Maleta del Buit

MALETA ART + ESCOLA + BUITEn el marc del programa Art i Escola, i seguint la línia de la maleta pedagògica ART + ESCOLA + LLUM, ACVic Centre d’Arts Contemporànies posa en funcionament la maleta pedagògica ART + ESCOLA + BUIT, un element més per promoure la presència de l’art a l’escola i fomentar la col·laboració entre els diferents agents implicats.

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de facilitar als educadors uns materials senzills i lleugers per poder dur a terme a l’aula algunes de les experiències més significatives que han desenvolupat les 28 escoles implicades en l’edició ART I ESCOLA 05.

La maleta està adreçada a tots els centres educatius, centres d’art, entitats o agents que vulguin utilitzar aquest recurs per desenvolupar activitats educatives, artístiques o lúdiques entorn al BUIT.

La maleta és un servei gratuït d’ACVic i cal sol·licitar-la a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 93 885 37 04.

La Maleta ART + ESCOLA + BUIT és un projecte d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies. Els continguts són de Toni Cirera i Bruna Dinarès i el disseny i construcció de la maleta són de l’empresa Materials Educatius
caixalogos ae07 horitzontal
© 2011 ART I ESCOLA
Tots els continguts han estat elaborats per les institucions, escoles i persones participants a ART i ESCOLA
Web realitzat per ACVic Centre Arts Contemporànies