TEMPS | 2012-2013

02 EXPOSICIÓ. ART + ESCOLA + TEMPS | AE02

04.07.2013 - 28.09.2013
Lloc: ACVic Centre d'Arts Contemporànies

ART + ESCOLA + TEMPS és l'exposició dels treballs realitzats en el marc de la segona edició d’ART I ESCOLA durant el curs escolar 2012-2013, per alumnes d'infantil, primària i secundària de les escoles que hi han participat:

Escola Andersen, Vic - Escola El Cabrerès, L’Esquirol - SI Calldetenes, Calldetenes - Escola Els Castanyers, Viladrau - Escola L’Era de Dalt, Tona - Escola Les Escoles, Gurb - Institut Jaume Callís, Vic - Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, Roda de Ter - Institut Miquel Martí i Pol, Roda de Ter - Escola Les Pinediques, Taradell - Institut La Plana, Vic - CEE Ramon Surinyach, Ripoll - Escola Rocaprevera, Torelló - Col·legi El Roser, Sant Julià de Vilatorta - Col·legi Sagrat Cor, Vic - Col·legi Sagrats Cors, Centelles - Col·legi La Salle, Manlleu - Col·legi Sant Miquel dels Sants, Vic - Escola La Sínia, Vic - Institut Taradell, Taradell - Escola Tomàs Raguer, Ripoll - Institut Tona, Tona.

ART I ESCOLA és un projecte que proposa promoure la presència de l’art als centres educatius, establir una xarxa de col·laboracions entre diferents entitats de l’àmbit de les arts i l’educació, donar suport als docents per desenvolupar projectes transversals, difondre els treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú i compartir recursos i metodologies mitjançant la relació entre art i pedagogia.

Enguany hi han participat 22 centres educatius presentant 26 projectes diferents.

En cada edició es proposa un tema ampli i suggerent que permeti una gran diversitat de propostes, aquest any, la temàtica ha sigut EL TEMPS.

Aquí teniu linkat el <ahref="http://www.acvic.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1330:art-i-escola-02experiencia-a-les-escoles&catid=42:docvideo-documents-cat&Itemid=63">vídeo realitzat als centres educatius participants a Art i Escola 02.

Recull de fotos de la inauguració de l'exposició:

ae02 expo 01
ae02 expo 02
ae02 expo 03
ae02 expo 04
ae02 expo 05
ae02 expo 06
ae02 expo 07
ae02 expo 08


Visites comentades i activitats educatives
ACVic ofereix visites comentades a les exposicions que tenen lloc al centre d'art. Acompanyats d'una persona del centre coneixareu l'expocició ART + ESCOLA + TEMPS i podreu realitzar l'activitat complementària "El nostre temps en una capsa" pensada per fer després de la visita comentada, amb la intenció de continuar jugant amb el temps, proposem una activitat seguint les línies suggeridesen l’exposició.
A partir del collage amb materials diversos, deixarem la nostra empremta vivencial sobre capses de cartró. Qui som? D’on venim? Què ens agrada? Què voldrem fer quan siguem grans? Colors, formes, sensacions, objectes...

VISITES COMENTADES AE02-1
VISITES COMENTADES AE02-2
VISITES COMENTADES AE02-3
VISITES COMENTADES AE02
VISITES GUIADES ACTIVITAT AE02-1
VISITES GUIADES ACTIVITAT AE02-2
VISITES GUIADES ACTIVITAT AE02-3
VISITES GUIADES ACTIVITAT AE02


Activitat complementària.

Les peces resultants seran exposades a l’espai educatiu fins que s’acabi l’exposició, llavors els grups participant les podran recollir. L’acció serà documentada per mitjà de fotografies que s’enviaran a la persona de contacte del grup i es publicaran a la pàgina web d’ACVic.

Més informació de l'exposició: www.acvic.org
caixalogos ae07 horitzontal
© 2011 ART I ESCOLA
Tots els continguts han estat elaborats per les institucions, escoles i persones participants a ART i ESCOLA
Web realitzat per ACVic Centre Arts Contemporànies