Skip to main content

ENTORN | 2011-2012

03 JORNADA DE DEBAT | AE01

17.01.2013. JORNADA DE PRESENTACIÓ I DEBAT  SOBRE ELS PROJECTES ART I ESCOLA 01.

Lloc: Escoles de Gurb. c/Vallès, s/n
08503 Gurb


Els diferents centres educatius que han participat al projecte ART I ESCOLA 01 que ha tingut lloc durant el curs escolar 2011-2012, varen posar en comú els projectes, les metodologies i les experiències viscudes a les aules. Es tracta d’un intercanvi d’experiències per part del professorat dels diferents centres obert al públic interessat en la incidència de l’art a l’escola.El projecte ART I ESCOLA parteix de la premissa que l’educació és part de la producció cultural i que l’art, entès des de la seva multiplicitat de formes contemporànies, pot proporcionar eines útils per revitalitzar accions educatives.
AE art i escola
té per objectiu promoure i posar en valor la presència de l’art a les escoles. Per impulsar el programa s’ha constituït un equip de treball format per persones vinculades a diverses institucions especialitzades en les arts i la pedagogia.

La primera edició d’ART i ESCOLA ha posibilitat teixir una xarxa de col·laboracions entre aquestes institucions i els 22 centres educatius que s’han adherital  programa: CEIP Dr. Robert, Camprodon – CEIP El Castell, Tona – CEIP Els Castanyers, Viladrau – CEIP Joan XXIII, Balenyà – CEIP La Sínia, Vic - CEIP Les Escoles, Gurb – CEIP Les Pinediques, Taradell – CEIP Mare de Déu del sòl del Pont, Roda de Ter – CEIP Mossèn Cinto, Folgueroles - CEIP Tomàs Raguer / CEE Ramon Suriñach, Ripoll - Col·legi El Roser, Sant Julià de Vilatorta - Col·legi La Salle, Manlleu – Col·legi Sagrat Cor de Jesús, Vic – Col·legi Sagrats Cors, Centelles – Col·legi Sant Miquel dels Sants, Vic – Escola L’Era de Dalt, Tona – Escola Vedruna, Tona – Escola Vic Centre, Vic  – Institut de Taradell, Taradell – Institut La Plana, Vic – Institut La Roca, La Roca del Vallès
Institucions implicades en la organització
ACVic. Centre d’Arts Contemporànies, Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Fundació Privada Osona Formació i Desenvolupament, La Farinera Centre d’Arts Visuals de Vic,  la Universitat de Vic i l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló us conviden a la jornada oberta d’ART I  ESCOLA 01.
LOGO_JORNADAJORNADA DE PRESENTACIÓ I DEBAT
 ART I ESCOLA 01
Els projectes es presenten en tres grans blocs:

    • Educació infantil i cicle inicial.

    • Cicle mitjà i cicle superior.

    • Educació secundària obligatòria.
La jornada és oberta i es pot assistir a la presentació de tots els projectes d'un bloc educatiu.

Desenvolupament de la jornada:
17:30 a 18:00 - Presentació de la jornada i del programa Art i Escola 02
Presentació de treballs/projectes:
18:00 a 19:30 Educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.
18:00 a 19:00 Educació secundària obligatòria.

Presentacions en petits grups consistents en una presentació inicial dels diferents projectes per part dels centres educatius i un torn obert de debat entre els participants.

ae01 avaluacio 01
ae01 avaluacio 02
ae01 avaluacio 03
ae01 avaluacio 04
ae01 avaluacio 05
ae01 avaluacio 06
ae01 avaluacio 07
caixalogos ae07 horitzontal
© 2011 ART I ESCOLA
Tots els continguts han estat elaborats per les institucions, escoles i persones participants a ART i ESCOLA
Web realitzat per ACVic Centre Arts Contemporànies